Rreth Disani estates

Qëllimi ynë është të ofrojmë efikasitet dhe profesionalizëm të lartë për klientët tanë. Pavarësisht nëse blini apo shisni një pronë, gjate procesit mund të hasni shumëllojshmeri emocionesh – lumturi, lodhje, panik  – dhe ne jemi këtu për të ndihmuar në menaxhimin e tyre. Ne vlerësojmë aftësinë tonë për t'u lidhur me klientët tanë në një nivel njerëzor, në mënyrë që të ndiheni rehat në çdo hap të procesit.

Në Disani Estates, ne besojmë në shërbimin e barabartë dhe të padiferencuar për çdo klient, pavarësisht buxhetit apo qëllimit. Bota mund të jetë një vend konfuz, por gjetja e vendit tuaj të përsosur në të nuk duhet të jetë.

Vlerat tona kryesore – profesionalizem, shpejtësi, etikë – kombinohen për të përcaktuar se kush jemi dhe shërbimin që u ofrojmë klientëve tanë çdo ditë.

image
 
 
 

PËRSE NA ZGJODHËT NE

Ne ofrojmë shërbim të plotë në cdo hap.

Misioni

Të ofrojmë informacion të saktë, të përditësuar, shërbim të jashtëzakonshëm dhe mbështetje për klientët dhe bashkëpuntorët tanë .

Vizioni

Të vecojmë besimin ,cilësinë dhe intergritetin si shenjat tona dalluese, duke bërë procesin e transaksionit më të thjeshtë për klientët tanë.

Vlerat tona

Komunikim, profesionalizëm, përkushtim, respekt dhe sinqeritet janë vlerat tona thelbësore në aktivitetin që ne bëjmë.