KAPANON PER SHITJE NE DURRES Për Shitje

450,000 €

Përshkrimi

Shitet kapanon ne Shkozet, Durres
Kapanoni ka nje lartesi prej 6m, dhe nje siperfaqe prej 840m2
Funksionale per magazinim dhe perdorim ne sektore te ndryshme
Infrastrukture e zhvilluar per tu aksesuar nga mjete te ndryshme

Per nje iformacion me te detajuar me kontaktoni

Detajet e Pronës
  • ID e Pronës: DIS611
  • Lloji i Pronës: Warehouse
  • Statusi i pronës: E përdorur
  • Cmimi: 450,000 €