Apartament 3+1+post parkimi per shitje tek Orbital Residence Rezervuar

186,600 €

Përshkrimi

Të vendosura në afersi të Bulevardit të Ri të Tiranës “Orbital Apartments” kanë për qëllim të ofrojnë cilësinë më të lartë të ndërtimit për një grup më të gjërë. Kompleksi do të jetë i përbërë nga 5 godina të cilat vairojnë nga 10 deri në 12 kate.

Objekti i parë në trajtë “L’ do të jetë në total 14 kate nga 12 prej të cilave do të kenë funksion banim ose tregëtar dhe 2 kate do të shërbejnë për parkim. Kjo godinë do të ketë apartmanete dhe 124 poste parkimi të cilat janë menduar të akomodojnë nga një automjet për njësi banimi dhe nga një post parkimi për çdo hapsirë tregëtare mbi 100 m katror.

Apartamenti qe disponojm per shitje eshte i tipologjise 3+1 me 2 tualete . Ka siperfaqe 132m2 dhe ndodhet ne katin e 4. Orentim jug-lindje .Ne cmim perfshihet edhe nje post parkimi


Per me teper info kontaktoni

Detajet e Pronës
  • ID e Pronës: DIS764
  • Lloji i Pronës: Apartment
  • Statusi i pronës: disanial.under_construction
  • Cmimi: 186,600 €
  • Dhoma: 4
  • Dhomat e gjumit: 3
  • Tualetet: 2