APARTAMENTE 1+1/2+1/3+1/ PER SHITJE TEK DOWNTOWN ONE Tërhequr

Çmimi sipas kërkesës

Përshkrimi

Downtown One është një ndërtim 37 kate mbi tokë dhe 5 kate parkimi nëntokë, multifunksional, i pozicionuar në zemër të Tiranës. Gjithçka që ju nevojitet ndodhet këtu sepse ndërtesa ofron një kombinim ideal midis apartamenteve rezidenciale luksoze, zyrave bashkëkohore, dhe ambjenteve komerciale si destinacion për markat më të njohura. Downtown One është i pari projekt në Shqipëri që sjell risi në funksionalitet, arkitekturë, parametra ndërtimi dhe qasjen ndaj mbrojtjes së mjedisit. Projekti do të jetë plotësisht funksional në vitin 2022.

Per me shume informacion ne kantaktoni!

Detajet e Pronës
  • ID e Pronës: DIS54
  • Lloji i Pronës: Apartment
  • Statusi i pronës: disanial.under_construction
  • Cmimi: Çmimi sipas kërkesës
  • Dhoma: 1