VILA DHE APARTAMENTE PER SHITJE TEK SAN PIETRO RESORT,GJIRI I LALZIT! Për Shitje

Çmimi sipas kërkesës

Përshkrimi

Projektuar per te qene luksoz dhe unik,Resorti do kete 140,000m2 te shperndare ne 4 lloje te ndryshme vilash,4 lloje te ndryshme palazzina dhe nje hotel me 5 yje ,jo me shume se 3 kate.
Gjurma e ndërtesave është vetëm 51.500 m² shtrirë mbi një truall të bukur prej 350.000m², duke ruajtur nje koificent te ulet ndertimi, me pak se 15%. Një planifikim i tillë i kujdesshëm ruan gjelberimin aktual dhe shkrin ndertimin me natyren duke e bere pjese te saj. I gjithi kompleksi eshte i rrethuar dhe kontrolluar me kamera sigurie dhe roje. Kompleksi ka 3 hyrje kryesore te kontrolluara, ku njera eshte per hotelin dhe 2 te tjerat per zonen rezidenciale. Fshati Turistik ka akses të drejtpërdrejtë me plazhin, 1500m ekskluzivitet vije bregdetare që shtrihet për 190m gjerësi. Më pas fillon ndërtimi i integruar me pishat dhe gjelbërimin ekzistue

Detajet e Pronës
  • ID e Pronës: DIS468
  • Lloji i Pronës: Villa
  • Statusi i pronës: E re
  • Cmimi: Çmimi sipas kërkesës